روش های درمان تنبلی چشم در کودکان

روش های تشخیص انواع بیماری و به روز ترین مطالب پزشکی

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۰۳

روش های درمان تنبلی چشم در کودکان




در این مطلب از روش های مختلف درمان تنبلی چشم کودکان آگاه می شویم.


عینک
تنبلی چشم در کودکان گاهی با عینک قابل بهبود است. کودکانی که مشکل دور بینی ، نزدیک بینی یا آستیگماتیسم دارند معمولاً برایشان عینک تجویز می شود. پزشک متخصص برای بهبود بینایی و تنبلی چشم پس از معاینه درست دارد ، دوره درمانی مناسب را پیشنهاد می کند.


انسداد یا پچ چشم 

یکی از موثرترین روش های تصحیح تنبلی چشم است. در این روش درمانی ، جلوی چشم بطور کامل با یک لکه پوشانده می شود تا تنبلی چشم بر طرف شود. با استفاده از وصله ، مغز فقط اطلاعات را از چشم تنبل دریافت می کند ، و از این رو ، آن را نادیده نمی گیرد. وصله باید هر روز چند ساعت پوشیده شود. همچنین ، کودکان باید هنگام پوشیدن وصله ، به خواندن ، رنگ آمیزی ، نوشتن و یا انجام سایر کارهای نزدیک نزدیک ترغیب شوند.

قطره چشم آتروپین - یکی دیگر از روش های درمانی موثر آمبلیوپی ، قطره چشم آتروپین برای گشاد کردن مردمک و تاری دید در چشم است. این نتایج همان نتیجه پوشاندن یک چشم با لکه را دارد و برای کودکان کمتر ناخوشایند است.

تمرینات ویژن - تمرینات ویژن بسیار مفید است و می تواند در ترکیب با سایر روشهای درمانی انجام شود.

جراحی چشم تنبل - ممکن است در صورت عدم انجام عمل درمانی ، عمل جراحی زیبایی چشم توصیه شود. معمولاً باعث بر طرف شدن تنبلی و همچنین باعث بهبود ظاهر چشم می شود.

Amblyopia یک مشکل بینایی جدی است که حتی می تواند منجر به کوری شود. اما خبر خوب این است که در کودکان قابل درمان است. بنابراین ، مهم است که هرچه زودتر تنبلی چشم را در کودکان برطرف کنیم.

منبع: https://www.insightvisioncenter.com

راههای غلبه بر تنبلی (30 روش موثر)

تنبلی مشکلی است که همیشه انسان با آن درگیر بوده است. تنبلی در واقع به زمانی گفته میشود که شما کارها را انجام نمی دهید. همه چیز خیلی طول می کشد، کارها روی هم تلنبار می شوند و زمانی به خودتان می آیید که فرصت ها را از دست داده اید، دچار استرس شده اید، ناامید میشوید و در نهایت احساس شکست دارید. در این مقاله به طور جامع راه های غلبه بر تنبلی را برای شما توضیح میدهیم.

تنبلی در ورزش

تنبلی چیست؟

تنبلی معمولا انتخابی برای عدم انجام وظایف و تلاش کردن است. عدم موفقیت در به اتمام رساندن کارهایی که باید انجام دهید نیز نشانه ای از تنبلی است.

تنبلی میتواند طیفی از کمبود انگیزه، عدم وجود نظم، اعتماد به نفس پایین، انرژی کم یا عدم وجودمسیر حرکت درست باشد. که معمولا با عقب انداختن کارها و نادیده گرفتن اهداف شروع میشود. اهمال در انجام یک کار برای یک یا دوبار مشکلی ایجاد نمیکند ولی در صورتی ک این اهمال کاری بیشتر شود تبدیل به یک عادت شده است و در واقع شما به یک فرد تنبل تبدیل شده اید. در واقع راه رسیدن به هدف و یک زندگی منظم تلاش و غلبه بر تنبلی است.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.