سریع ترین روش درمان فیستول مقعدی و بررسی انواع روش های دیگر

روش های تشخیص انواع بیماری و به روز ترین مطالب پزشکی

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۰۳

سریع ترین روش درمان فیستول مقعدی و بررسی انواع روش های دیگر

جراحی فیستول مقعدی

فیستول مقعدی یک تونل کوچک است که بین پوست اطراف مقعد و انتهای مجرای کانال مقعدی ایجاد می شود. برای درمان فیستول مقعدی تا کنون روش های گوناگونی ارائه شده است ولی این عارضه معمولاً با انجام جراحی به روش لیزر فیستول یا جراحی باز (سنتی) به طور قطعی برطرف می شود.

جهت اطلاعات کامل تر روی جمله فیستول مقعدی چیست؟ کلیک کنید.

در صورت ابتلا غدد اطراف مقعد به عفونت، فیستول مقعدی ایجاد می شود. عفونت بوجود آمده در غدد داخلی می تواند باعث ایجاد آبسه مقعدی بین پوست و دریچه مقعد شود. هنگام تخلیه چرک ناشی از آبسه مقعدی اگر این عفونت به طور کامل تخلیه نشود، در 90%موارد در بدن فرد منجر به فیستول مقعد می شود. برای آمار دقیق می توان ذکر کرد یک سوم افرادی که آبسه را پشت سر گذاشته اند، به فیستول مبتلا شده اند.
اگر متوجه وجود این عارضه مقعدی نشوید یا روش درمان فیستول مقعدی را پیش نگیرید، رشد توده چرکی بیشتر شده و منجر به بیماری های روده مانند بیماری کرون می شود.

فیستول ها به طور معمول بین پوست و کانال مقعدی شما ایجاد می شوند. با این حال ، گاهی اوقات می توانند از طریق عضلات مقعد (عضلات اسفنکتر) عبور کنند که این نوع از فیستول ها به عنوان فیستول مقعدی پیچیده شناخته می شوند و درمان آن ها به مراتب دشوارتر است . همانطور که پیشتر ذکر شد این نوع از بیماری به خودی درمان نمیابد و نیازمند جراحی می باشد.


علائم فیستول مقعدی

علائم فیستول مقعدی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  1. ترشحات دهانه فیستول که بر روی پوست قابل مشاهده است.
  2. دیده شدن چرک یا خون در کانال فیستول
  3. درد ، ناراحتی و تورم در مقعد و اطراف آن
  4. اسهال
  5. تحریک پذیری پوست در اطراف مقعد

این علائم همیشه ناشی از فیستول مقعدی نیستند ، اما اگر آنها را دارید ، به پزشک عمومی مراجعه کنید.

http://laserhemoroid.ir/%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%81%db%8c%d8%b3%d8%aa%d9%88%d9%84/

دلیل خارش بدن در بارداری و 3 درمان موثر

خارش خفیف در بارداری به دلیل افزایش خونرسانی به پوست، امر غیرمعمولی نیست. با پیشرفت بارداری و رشد کودک، شکم شما کشیده شده و ممکن است احساس خارش کنید.

خارش خفیف معمولاً جای نگرانی ندارد اما خارش شدید می تواند نشانه یک بیماری جدی کبد به نام کلستاز باشد. این بیماری نادر است و از هر 100 زن باردار، کمتر از 1 زن را تحت تأثیر قرار می دهد و نیاز به مراقبت های پزشکی دارد.

برای رفع خارش خفیف در دوران بارداری، چه اقداماتی می توان انجام داد؟

پوشیدن لباس گشاد ممکن است به جلوگیری از خارش کمک کند، زیرا لباس های آزاد کمتر باعث تحریک می شوند و تماس کمتری با پوست دارند. همچنین می توانید از پوشیدن لباس های حاوی مواد مصنوعی اجتناب کنید و از پارچه های طبیعی مانند پنبه که موجب گردش هوا اطراف پوست می شوند، استفاده کنید. علاوه بر این، گرفتن یک دوش خنک یا استفاده از لوسیون یا مرطوب کننده هم می تواند به تسکین خارش کمک کند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.